Menu


Boller og sandwich

Hjemmebagt langtidshævet grovbolle med ost, oksespegepølse, røget tun eller solbærmarmelade. (Kan også fås som sandwich med salat, urtecreme og surt).
kr. 50,-

Glutenfri rugbrødssandwich med salat, surt og urtecreme; vælg mellem røget tun, oksespegepølse eller ost.
kr. 50,-

Boller og rugbrødssandwich fås også til at tage med som madpakke.

Økologisk spejlæg
kr. 15,-

”Snak”-tallerken
Lidt sprødt og salt: brødchips, paprikaristede mandler, hjemmerørt aioli, lidt pølse og oliven.
Kan vælges med ost i stedet for pølse.
kr. 50,-

Det søde
Her på Stuen th. har vi altid noget lækkert når du får lyst til lidt sødt.
Vi bager det vi er i humør til, så spørg i baren hvad vi kan tilbyde i dag.

Vi vil blive glade, hvis du bestiller i baren. På forhånd tusind tak.

Salater med tilbehør kr. 95,-

Marokkansk couscoussalat
Perlecouscous vendes med ovnbagte grove grøntsager og tørret abrikos i en mild chili/spidskommendressing. Toppes med feta og frisk lime.

Bønnesalat
Tre slags bønner marineret i Stuens egen pesto af soltørret tomat og vendt med lidt fintsnittet kål og salatblade. Toppet med paprikaristede mandler og friske krydderurter.

Tortellinisalat
Vegetariske tortellini blandes med små buketter af rå broccoli, gulerod og fintsnittet kål i en hvidløgs/citronvinaigrette. Friskhøvlet parmesan på toppen.

Vælg mellem følgende kolde tilbehør:

Røget tun
Tynde skiver af røget tunfilet med lime og rød chili.

Sprængt kalvekød
Med Stuens egen salsa af aubergine og sprøde æbletern.

Kyllingeinderfilet Bagt i en kraftig marinade af grov sennep og honning.

 

Alle salater serveres med hjemmerørt urtecreme.
Hjemmebagt brød ad libitum.

Varme retter:

Simreret med okse
Store tern oksebov langtidssimres i mørk øl, timian og rosmarin. Heri masser af rodfrugter og perleløg. Toppes med persille og sprødt grønt.
kr. 110,-

Vegetarisk simreret
I en aromatisk sauce af rød karry, kokosmælk og peberfrugt serveres store tern af bagte rodfrugter og edamamebønner. Retten toppes med sprødt grønt, frisk æble og peanuts.
kr. 110,-

Pølsepande
Lokalt producerede okse-kålpølser, kartoffeltern og fennikel i en kraftig flødesauce med løg, chili og paprika.
kr. 90,-

Gulerodssuppe med ingefær
En efterårshyggelig blendet suppe med gulerod, løg, røde linser og ingefær. Serveres med frisk æble, ristede kerner og sprødt grønt.
kr. 80,-

Stuens lune kartoffel-laksetærte
Stuens egen tærte med røget laks, soltørrede tomater, kartoffel, hytteost og frisk timian. Serveres med kålsalat og urtecreme.
kr. 90,-

Tilkøb
Som tilbehør til de varme retter kan der bestilles en lille skål blandet salat med dijon-vinaigrette.
kr. 40,-

Hjemmebagt brød ad libitum

Kolde retter:

Klassikeren
Anretning med lokalt producerede oksepølser, røget svin, økologisk høost og feta.
Hertil hjemmerørt aioli, tomatpesto, syltede rødløg, løgmarmelade, oliven og cornichoner.
Til en person kr. 100,-
Til to personer kr. 180,-

Hjemmebagt brød ad libitum